fbpx

ДИЈАБЕТ – Искуство со д-р Митов

tonus

Јас сум Бобан Спасовски и моето искуство со д-р Митов ќе го раскажам сосема накратко и само со бројки.

Порано имав над 145 килограми, а сега имам 106 кг.

Порано шеќерот во крвта ми одеше до 18, а сега до 6,5.

"“Online”/

Порано тромесечниот просек ми беше 15%, а сега е 5,8%.

Порано земав 48 единици инсулин на ден и двапати дневно Сиофор од 1000 mg.

Сега не примам инсулин и никаква терапија, а шеќерот е нормален.

Здрава дисциплина и добри совети, благодарение на д-р Митов!За Програмата за животен стил кај ДИЈАБЕТ – контактирајте не’ на 071588286.

Останати Програми на Центарот за лајфстајл медицина на д-р Митов:

Програма за животен стил кај хиперинсулинемија

Програма за животен стил кај покачен притисок

Програма за животен стил кај покачени масти

Програма за животен стил кај синдром на полицистични јајници

Прграма за животен стил кај замастен црн дроб

Програма за здраво слабеење.

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

Може ќе ве интересира

Програми

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор