fbpx

ИСКУСТВО: понизок шеќер, намален притисок, помалку инсулин

tonus

Имам 50 години. Имам диабет од тип II и хипертензија.

Користам инсулин Lantus и терапија против висок крвен притисок.

Иако редовно користев 34 единици инсулин и терапија за висок крвен притисок, последниве месеци нивото на глукоза во крвта беше над 9 и крвниот притисок 210/120 mm Hg.

"“Online”/

Мојата телесна тежина беше 97 kg.

По консултацијата и советите од Dr. Александар Митов, веднаш после 10 дена се приметуваа големи подобрувања.

Сега, после месец и пол, јас тежам 89 kg (8 kg помалку), нивото на глукоза во крвта е 5.4-6.0, го намалив внесот на инсулин од 34 на 28 единици и имам крвен притисок 135/90 mm Hg.

Професор од Тетово

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор