fbpx

Исхрана за време на доење

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Гостување во НулаМПлус ТВ Телма Акценти:

"“Online”/
  1. Без нереални цели за рапидно слабеење. Нормално е за 12 месеци по породувањето да ја вратите тежината со која сте ја започнале бременоста. Значи, take it easy 🙂
  2. Во првите два месеци БЕЗ никакви диети или режими на исхрана. Оставете да се стабилизира лактацијата и да го пребродите постпородилниот период.
  3. Доењето води кон здраво слабеење. Месечно од 500 гр до 2 килограми намалување на телесната тежина. Се’ што е над тоа – е ризик за здравјето и можност за недостатоци во исхраната.

Д-р Митов

Fibro Gel
DrMitov

DrMitov

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X