fbpx

ПРАЗНИЧНА ПРОМОЦИЈА за ПЕНЗИОНЕРИ – идеален подарок за најблиските!

tonus

ЗАРАДИ ГОЛЕМИОТ ИНТЕРЕС, ЈА ПРОДОЛЖУВАМЕ ПРОМОЦИЈАТА ДО 11-ТИ ЈАНУАРИ, ПОНЕДЕЛНИК!

———————————————————————————————-

А започнуваме на 15-ти ЈАНУАРИ!

 

ЗОШТО ЈА ПРАВАМ ОВАА ПРОМОЦИЈА?

Имам еден личен голем предизвик: КАКО ДА ГИ НАТЕРАМ МАЈКА МИ И ТАТКО МИ ДА ОСЛАБАТ? 🙂  Досега не ми успеало! И тие се пензионери, и тие се седнати дома со цела ситуација, и тие ми велат дека „ништо не јадат“, a килограмите се качуваат ли се качуваат и им го нарушуваат здравјето…

"“Online”/

 

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА оваа промоција?

САМО за лица над 60 годишна во3раст!

 

ШТО ПОДРАЗБИРА ПРАЗНИЧНАТА ПРОМОЦИЈА?

 

После празнично „чистење на телото” од сите вишоци собрани за време на празниците: холестерол, маснотии, шеќер, задржана вода…

Учесниците ќе добијат:

  • тримесечна програма од 15 јануари до 15 април во формат:
  • 12 НЕДЕЛНИ МЕНИ за исхрана според препораките на д-р Митов
  • препораки и мотивација за пешачење и физички вежби
  • Фејсбук група  САМО за  учесниците во кои ќе имаат редовни и екслузивни презентации од д-р Митов
  • награди за учесниците со најдобри резултати, пример – најголемо намалување на тежината.

 

ШТО ЌЕ СОДРЖИ НЕДЕЛНОТО МЕНИ?

  • МАКЕДОНСКА храна! Нема авокада, киноа, чиа…
  • Достапни и евтини препознатливи производи
  • Лесни за готвење и блиски на македонската кујна!

 

КОГА ЗАПОЧНУВА?

                ПРИЈАВУВАЊЕТО ќе биде: од 29-ти декември до 5-ти јануари!

                ПОЧЕТОК: 15 -ти јануари!

 

ЦЕНА?

          Еден месец е 330 денари, а вкупната збирна цена на ПРОМОЦИЈАТА е 990 денари.

 

Како се разликува ПРАЗНИЧАТА промоција од ПРОГРАМИТЕ за животен стил?

 

Кај Програмите, има лични консултации со д-р Митов, и директна секојдневна комуникација. Празничната промоција за пензионери ќе биде групна, и комуникацијата ќе се одвива преку Фејсбук група.

 

Има два начини на уплата:

 

1) Преку веб страната, со картичка, на следниот линк : Промоција за пензионери – Д-р Митов (drmitov.mk)

 

2) Преку банка, на сметка:

ДУТП  ЦЕНТАР ЗА ЛАЈФСТАЈЛ МЕДИЦИНА ФЕНИКС ДООЕЛ увоз-извоз Скопје

СМЕТКА БР.210-071-581-220-108 НЛБ Тутунска Банка

ЦЕЛ НА ДОЗНАКА:

Празнична промоција

990 денари (330 за месец)

 

 

Идеален подарок за вашите најблиски за празниците!

Среќни и здрави празници!

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор