fbpx

ПРАЗНИЧНА ПРОМОЦИЈА за ПЕНЗИОНЕРИ – идеален подарок за најблиските!

tonus

Ја најавуваме ПРАЗНИЧНАТА ПРОМОЦИЈА за ПЕНЗИОНЕРИ…

 

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА?

САМО за лица над 60 годишна во3раст!

 

ШТО ПОДРАЗБИРА ПРАЗНИЧНАТА ПРОМОЦИЈА?

 

После празнично „чистење на телото” од сите вишоци собрани за време на празниците: холестерол, маснотии, шеќер, задржана вода…

"“Online”/

Учесниците ќе добијат:

  • тримесечна програма од 15 јануари до 15 април во формат:
  • 12 НЕДЕЛНИ МЕНИ за исхрана според препораките на д-р Митов
  • препораки и мотивација за пешачење и физички вежби

  • Фејсбук група  САМО за  учесниците во кои ќе имаат редовни и екслузивни презентации од д-р Митов
  • награди за учесниците со најдобри резултати, пример – најголемо намалување на тежината.

 

ШТО ЌЕ СОДРЖИ НЕДЕЛНОТО МЕНИ?

  • МАКЕДОНСКА храна! Нема авокада, киноа, чиа…
  • Достапни и евтини препознатливи производи
  • Лесни за готвење и блиски на македонската кујна!

КОГА ЗАПОЧНУВА?

ПРИЈАВУВАЊЕТО ќе биде: од 29-ти декември до 5-ти јануари!

ПОЧЕТОК: 15 -ти јануари!

 

ЦЕНА?

Еден месец е 330 денари, а вкупната збирна цена на ПРОМОЦИЈАТА е 990 денари. Ќе се уплаќа со картичка или преку сметка.

 

Идеален подарок за вашите најблиски за празниците!

Среќни и здрави празници!

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор