fbpx

[ ПРОМОЦИЈА ]  – ПРОЛЕТНО БУДЕЊЕ: 12 недели за создавање самомотивација, здрави навики и здраво живеење

tonus

ПРОБЛЕМ:  Динамичниот живот нè окупира постојано – првиот дел од денот со работни обврски, вториот дел од денот со домашни обврски. Уморот ја намалува мотивацијата за активно преземање грижа за себеси. Истата е одговорност кон себе, но и кон најблиските. Во меѓувреме, телесната тежина расте, здравјето држи додека сме млади, но после 40-та почнува да се наплаќа данокот на зафатениот живот… Велиме, се’ ќе направиме за своите деца, а себе се запоставуваме.

НО, запоставувањето на своето здравје ќе дојде по скапа цена и за нас самите, но и за нашите деца на кои сме им модел на однесување. На својата фамилија и требаме здрави. Од некаде мора да се почне, но од каде?

РЕШЕНИЕ: Во новата 12 неделна програма, почнувајќи од 5 април, учесниците лично ќе ги водам низ патот на промена на животните навики, самомотивација и создавање здрави навики.  За да се направат промените, ќе презентирам 3 работи:

"“Online”/
  1. Развивање на вештината за САМОМОТИВАЦИЈА;

 

  1. Практични вежби и совети за СТРУКТУРА и ОРГАНИЗАЦИЈА на времето;

 

  1. Процес на создавање на ЗДРАВИ НАВИКИ.

 

 

Во 12 неделната програма, со учесниците ќе работиме на нивниот ХАРДВЕР и СОФТВЕР:

 

ХАРДВЕР:

 

  • Ќе добиете 12 неделни мениа за здрава храна;

 

  • Препораки за физичка активност (пешачење) секој ден;

 

  • 4 детокс викенд програми.

 

СОФТВЕР:

 

  • Во 12 недели, три пати во неделата се вклучувам во живо само за учесниците на промоцијата, на кратко предавање, со можност за прашања и одговори;

 

  • Секоја седмица ќе биде посветена одредена тема за саморазвој (Самомотивација, Механизми на промена на навики…) со практични вежби за домашна работа; ?

 

  • Школа за здрав живот – 12 неделни предањава за теми од здравиот живот, според избор на учесниците.

 

За кого е оваа промоција?

 

За активни луѓе, кои сакаат на структуриран начин да ги сменат своите навики, да работата на себе си, да се посветат на себе си со цел да го оптимизираат своето здравје!

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАПОЧНУВА НА 28 МАРТ И ЌЕ ТРАЕ ДО 4 АПРИЛ.

 

ПОЧЕТОКОТ НА „ПРОЛЕТНОТО БУДЕЊЕ” Е НА 5 АПРИЛ!

 

Програмата ќе се одвива во тек на 3 месеци, месечната претплата е 650 денари, за 3 месеци вкупно  1.950 денари. Сумата се плаќа одеднаш.

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор