fbpx

ХЕМИКАЛИИ ЗА СЛАБЕЕЊЕ УНИШТУВАЧИ НА ЗДРАВЈЕТО!

tonus

Како доаѓа пролетта и летото, на многумина почнува да им се брза да ја намалат телесната тежина. Разбирлива, но опасна позиција! Под притисок на желбата за брзо слабеење од една страна, и безмилосните маркетинг стратегии од друга страна – човек може брзо да се убеди да посегне по некое апче, прашок, шејк и сл. за

Dr.Mitov

Dr.Mitov

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор