fbpx

ХИПЕРИНСУЛИНЕМИЈА Искуство со д-р Митов

tonus

„Здравјето не можеш секому да му го довериш. Мојата дијагноза е хиперинсулинемија хормонот инсулин ми беше 136,1 uIU/ml. Себе си се изложив на неколку различни диети кои не вродија со плод, морам да признаам дека килограмите се намалуваа, но хормонот не. Секогаш бев поспана, имав во себе некој немир кој не можев да го објаснам,

Dr.Mitov

Dr.Mitov

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор