fbpx

Холестеролот е холестерол, ниту добар ниту лош

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
tonus

Холестеролот е холестерол, ниту добар ниту лош Да не се разбереме погрешно, иако општо прифатена е употребата на термините „добар” и „лош” холестерол – тоа не значи дека постојат повеќе видови холестерол. Има само еден вид холестерол. Холестерол – органска

Dr.Mitov

Dr.Mitov

Leave a Replay

Може ќе ве интересира

Програми

X