fbpx

Холестеролот е холестерол, ниту добар ниту лош

Холестеролот е холестерол, ниту добар ниту лош Да не се разбереме погрешно, иако општо прифатена е употребата на термините „добар” и „лош” холестерол – тоа не значи дека постојат повеќе видови холестерол. Има само еден вид холестерол. Холестерол – органска

ХИПЕРИНСУЛИНЕМИЈА Искуство со д-р Митов

„Здравјето не можеш секому да му го довериш. Мојата дијагноза е хиперинсулинемија хормонот инсулин ми беше 136,1 uIU/ml. Себе си се изложив на неколку различни диети кои не вродија со плод, морам да признаам дека килограмите се намалуваа, но хормонот не. Секогаш бев поспана, имав во себе некој немир кој не можев да го објаснам,

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор