fbpx

Како да се мотивирам да ослабнам?

tonus

ЦИКЛУС : Мотивациски работилници за слабеење – Како да се мотивирам?

Начинот на слабеење честопати е помал проблем отколку МОТИВАЦИЈАТА да се почне и да се издржи.

Оваа работилница е ПРВИОТ ЧЕКОР до трајниот успех.

"“Online”/

Ќе научите: како да поставите цели за слабеење, како да се мотивирате на дневна основа, како да смените навики… и не преку диети, туку преку трансформација да постигнете УСПЕХ.

Бројот на учесници на работилниците е ограничен бидејќи ќе работиме во мали групи.

Цена: 450 денари плус ДДВ.

Термин: понеделник, 16.12.2019 17-19.00 часот.

Со посетата се добива и ваучер за 10% на сите програми на д-р Митов.

Пријавување и информации на 071588286.

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор