fbpx

ONLINE консултации и 25% попуст

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
tonus

Почитувани,

заради настанатата состојба и за заштита на здравјето на нашите клиенти,

Центарот за лајфстајл медицина на д-р Митов ве известува дека:

"“Online”/

– во периодот до 17.08.2020

– сите консултации ќе се одвиваат ONLINE (преку телефон или Вибер),

сите програми во овој период ќе бидат со 25% попуст (т.е. 2.250 денари месечно)

Fibro Gel

Закажувањето на термините за консултација ќе биде преку телефон 071588286 или преку нашата веб страната, во делот ЗАКАЖИ КОНСУЛТАЦИЈА.

Плаќањето ќе биде овозможено преку картичка, преку нашата веб страна во делот ПРОДАВНИЦА.

Повеќе информации за програмите на следните линкови:

ДИЈАБЕТ И ПРЕДИЈАБЕТИЧНА СОСТОЈБА

ПОКАЧЕНИ МАСТИ

ЗДРАВО СЛАБЕЕЊЕ

ПОКАЧЕН КРВЕН ПРИТИСОК

ЗДРАВ НАЧИН НА ЖИВОТ

Се надеваме дека набрзо сите ние ќе се вратиме на нормалното функционирање!

Чувајте се!

 

DrMitov

DrMitov

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X