fbpx

БИДЕТЕ
ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Здраво слабеење

Не го ризикувајте своето здравје со разни диети. Слабеењето треба да е здраво, природно и постепено.

Дијабет и предијабетична состојба

Во рок од неколку недели од следењето на овој пристап, потребата за лекарства се намалува…

Здрав животен стил и детокс

Програмата за здрав животен стил и детокс ќе Ви помогне токму во тоа: старите навики да ги замените со нови, поздрави…

Покачени масти

Покачениот холестерол е темпирана бомба: исклучете ја пред да Ви направи непоправлива штета.

Хипертензија

Убиец број 1 на денешницата е покачениот крвен притисок. Промените на животниот стил се на првата линија на одбрана!

ИЗБЕРИ ГО СООДВЕТНИОТ ПЛАН

1500ден

месечно

2500ден

месечно

препорачано

3500ден

месечно

клиентите за нас

Се’ уште ги паметам неговите зборови на нашата прва средба – имаш две патеки од тебе зависи по кој пат ќе одиш! Jас одбрав живот, ме стави на програма и со помош на д-р Митов почнав да редам успеси, крвниот притисок го доведов во нормала, холестеролот, но најмногу се радувам што научив да го контролирам дијабетот.
КЛАРА
Нивото на шеќер во крвта ми беше континуирано високо дури и после засилувањето на дозата на лекот. Сега, после неполни четири месеци од првата консултација со д-р Александар Митов јас веќе немам симптоми на дијабет, нивото на шеќер во крвта ми е стабилизирано и во граници на нормалните вредности и придобивките се бесценети!
ГАНИМЕТ САИТИ
Јас сум Бобан Спасовски и моето искуство со д-р Митов ќе го раскажам сосема накратко и само со бројки. Порано имав над 145 килограми, а сега имам 106 кг. Порано шеќерот во крвта ми одеше до 18, а сега до 6,5. Порано тромесечниот просек ми беше 15%, а сега е 5,8%. Порано земав 48 единици инсулин на ден и двапати дневно Сиофор од 1000 mg. Сега не примам инсулин и никаква терапија, а шеќерот е нормален. Здрава дисциплина и добри совети, благодарение на д-р Митов!
БОБАН СПАСОВСКИ
Се викам Павлинка и сум 26год. Уште во тинејџерски години имав проблем со месечниот циклус за да после многу прегледи се постави дијагноза полицистични јајници. Имав покачен ANDROSTENDION. И од тогаш почнав со хормонски терапии, diane35, primolut nor итн. Од сите овие ефектот беше дур се пијат, чим престанам пак исто и телесната тежина значително се зголемуваше. Се изморив од апчиња и престанав со сите терапии и неколку години ништо не примав.
Павлинка
X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор