fbpx

Програма за начин на живот

3,000.00 ден

За плаќање од странство – 50€ .

Категорија:

Опис

Здраво слабеење

Не го ризикувајте своето здравје со разни диети. Слабеењето треба да е здраво, природно и постепено.

Дијабет и предијабетична состојба

Во рок од неколку недели од следењето на овој пристап, потребата за лекарства се намалува

Здрав животен стил и детокс

Расчистете ги сите дилеми што е здраво, а што не. Живот со 100% здравје!

Покачени масти

Покачениот холестерол е темпирана бомба: исклучете ја пред да Ви направи непоправлива штета.

Хипертензија

X