fbpx

Програма за замастен црн дроб

3,000.00 ден

Категорија:

Опис

Сосема е јасно дека единственото трајно решение за замастениот црн дроб се промените во начинот на живот, пред сè животните навики за исхрана и за физичка активност

Состојбата со замастен црн дроб НЕ СМЕЕ да биде игнорирана, бидејќи поседува потенцијал да ни го загрози здравјето. Затоа, стеатозата е жолт картон, знак за брза реакција.

Која би требало да биде реакцијата?

Ниту едно лекарство или суплемент нема да може да го направи тоа што трајно ќе ви го донесат подобрата исхрана и редовната физичка активност.

Болестите можеме да ги организираме во три групи: прва, каде лајфстајл медицината со сигурност има сериозен ефект, па дури и РЕВЕРЗИБИЛНОСТ втора група каде ефектот е индицидуален и трета, каде лајфстајл медицината не може да помогне.

Стеатозата или замастениот црн дроб спаѓа во првата група и тоа токму во делот РЕВЕРЗИБИЛНИ заболувања, односно лајфстајл терапијата со сигурност дава резултати и излекување.
Заради овие причини, кои за Д-р Митов не се само теоретски – има бројни конкретни позитивни искуства, доколку нема резултати, целосните средства од уплатената програма се враќаат (немање резултати се подразбира ненамалување на ALT и AST ензимите на црниот дроб после одреден период од терапијата).

Што друго добивате со нашата програма:

  • Индивидуална консултација со докторот 
  • 4 неделни телефонски консултации
  • Специјализирана програма за исхрана за стеатоза или замастен црн дроб
  • Лајфстајл совети поврзани со физичката активност, спиењето, стресот..

 

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Програма за замастен црн дроб”

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор