fbpx

ПРОЛЕТНО БУДЕЊЕ

12 недели за создавање самомотивација, здрави навики и здраво живеење

ПРОБЛЕМ

Динамичниот живот нè окупира постојано – првиот дел од денот со работни обврски, вториот дел од денот со домашни обврски. Уморот ја намалува мотивацијата за активно преземање грижа за себеси. Истата е одговорност кон себе, но и кон најблиските. Во меѓувреме, телесната тежина расте, здравјето држи додека сме млади, но после 40-та почнува да се наплаќа данокот на зафатениот живот… Велиме, се’ ќе направиме за своите деца, а себе се запоставуваме.

РЕШЕНИЕ

Во новата 12 неделна програма, почнувајќи од 5 април, учесниците лично ќе ги водам низ патот на промена на животните навики, самомотивација и создавање здрави навики.  За да се направат промените, ќе презентирам 3 работи:

  1. Развивање на вештината за САМОМОТИВАЦИЈА;
  1. Практични вежби и совети за СТРУКТУРА и ОРГАНИЗАЦИЈА на времето;
  1. Процес на создавање на ЗДРАВИ НАВИКИ.

Во 12 неделната програма, со учесниците ќе работиме на нивниот ХАРДВЕР и СОФТВЕР:

ХАРДВЕР

СОФТВЕР

За кого е оваа промоција?

За активни луѓе, кои сакаат на структуриран начин да ги сменат своите навики, да работата на себе си, да се посветат на себе си со цел да го оптимизираат своето здравје!

ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗАПОЧНУВА НА 28 МАРТ И ЌЕ ТРАЕ ДО 4 АПРИЛ.

ПОЧЕТОКОТ НА „ПРОЛЕТНОТО БУДЕЊЕ” Е НА 5 АПРИЛ!

Програмата ќе се одвива во тек на 3 месеци, месечната претплата е 650 денари, за 3 месеци вкупно  1.950 денари. Сумата се плаќа одеднаш.

X

Витални
пензионери

12 неделна групна програма за здрав и активен живот за пензионери

990 ден.