fbpx

Витални пензионери

ПРИМАМЕ НОВИ ЧЛЕНОВИ ДО 22 АПРИЛ!

 

Драги пензионери!

Кај нас, пензионерскиот живот најчесто асоцира на пасивност. Затворени дома, пред телевизор, со мала физичка активност и се’ подолга листа на лекови… такви најчесто се пензионерските денови. Но, здравјето не се одржува со пасивност и лекови. Здравјето се одржува со АКТИВНОСТ, дружење макар и преку интернет, со здрава храна и пешачење!

Пред 3 месеци, со голема група пензионери, ја започнавме првата промоција насочена токму кон создавање ВИТАЛНИ ПЕНЗИОНЕРИ. Се собравме во една голема група на Фејсбук, многумина дури по прв пат и си направија профил на Фејсбук, малку се учевме како оди сето тоа, но СИТЕ научија и работата ТРГНА!

Секој ден:  споделување рецепти, слики од пешачење, кој колку чекори поминал, кој какво хоби има или каде живее… се создаде една голема група пријатели и ВИТАЛНИ пензионери.

Видете дел од коментарите на досегашните учесници:

Денес ја отвараме можноста да ни се придружите!

На 15-ти април започнува втората група на ВИТАЛНИ ПЕНЗИОНЕРИ!

(ПРИМАМЕ НОВИ ЧЛЕНОВИ ДО 22 АПРИЛ!)

 

ЗА КОГО Е НАМЕНЕТА оваа промоција?

САМО за лица над 60 годишна возраст!

ШТО ПОДРАЗБИРА да се биде ВИТАЛЕН ПЕНЗИОНЕР?

  • МАКЕДОНСКА храна! Нема авокада, киноа, чиа…
  • Достапни и евтини препознатливи производи
  • Лесни за готвење и блиски на македонската кујна!
  • Печашење секој ден!
  • Вклучување во живо и дружење во групата! 🙂

КОГА ЗАПОЧНУВА?

ПРИЈАВУВАЊЕТО ќе биде од 10 до 15 април! (Дозволуваме и до 22-ри април)

ПОЧЕТОК: 15 -ти април!

Дена
Часа
Минути
Секунди
Започна втората група на ВИТАЛНИ ПЕНЗИОНЕРИ!

ЦЕНА?

Еден месец е 330 денари, а вкупната збирна цена на ПРОМОЦИЈАТА е 990 денари.

Како се разликува ПРАЗНИЧАТА промоција од ПРОГРАМИТЕ за животен стил?

Кај Програмите, има лични консултации со д-р Митов, и директна секојдневна комуникација.

Витални пензионери  ќе биде групна, и комуникацијата ќе се одвива преку Фејсбук група.

 

Има два начини на уплата:

1) Преку веб страната, со картичка, на следниот линк : Промоција за пензионери – Д-р Митов (drmitov.mk)

2) Преку банка, на сметка:

ДУТП  ЦЕНТАР ЗА ЛАЈФСТАЈЛ МЕДИЦИНА ФЕНИКС ДООЕЛ увоз-извоз Струмица

СМЕТКА БР.210-071-581-220-108 НЛБ Тутунска Банка

ЦЕЛ НА ДОЗНАКА:

Празнична промоција

990 денари (330 за месец)

Ако уплатите вака – испратете ни ја уплатницата на Фејсбук страната на Д-р Митов!

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор