fbpx

Споделете го Вашето искуство со Д-р Митов!

Работењето на центарот за Лајфстајл Медицина на Д-р Митов е целосно фокусирано на успехот на своите пациенти.
Дури и навидум најмалото подобрување во навиките може да значи значително подобрен квалитет на живот! Тоа е впрочем и нашето мото: Секој чекор е важен!

Охрабрете нови успешни приказни!

Ако моментално практикувате некоја од програмите на Д-р Митов и сте задоволни од резултатот или пак сте биле дел од бројните заеднички успешни приказни со:

 • намалување на телесната тежина;
 • успешно ставање под контрола на крвниот шеќер;
 • намалување на холестеролот и триглицеридите;
 • излекување на замастениот црн дроб;
 • подобрување на состојбата со полицистичните јајници;

(или сте сведок на позитивни резултати од било која друга здравствена проблематика поврзана со начинот на живеење),

Ве охрабруваме јавно да ја споделите својата приказна и на тој начин да ги охрабрите и останатите луѓе со слични проблеми полесно да си го најдат решението.

Секоја приказна е важна!

Како некој што страдал од споменатите, инаку МНОГУ ЧЕСТИ здравствени проблеми, самите сте свесни колкав е нивниот потенцијал да го намалат КВАЛИТЕТ НА ЖИВЕЕЊЕТО. 

Сите приказни ни се значајни, така што не е важно дали сте биле наш пациент пред една година, пред една недела или пак моментално сте задоволни од текот на програмата. Ова важи и за секој од палетата наши продукти или суплементи, ФИБРОГЕЛ, ОПТИМАКС, АШВАГАНДА..

Начин на контактирање 

Заинтересираните можат да не’ контактираат на телефонскиот број: 071/588-286, или пак на нашиот мејл [email protected]!

Споделувањето на искуството ќе се движи во следните рамки:

 • Опишување на состојбата пред и по практикување на програмата.
 • Колку беше лесно/тешко практикувањето на програмата и советите.
 • Кои беа главните подобрување на параметрите (тромесечен просек, намалени килограми, намален холестерол и слично)

Во знак на благодарност, секоја споделена приказна ќе добие симболичен подарок од центарот на Д-р Митов во вид на:

 • Ваучер за програма за консултација што можете да го искористите по Ваша желба или пак некому да го подарите;
 • Книга од Д-р Митов и
 • Пакет од нашите продукти ФИБРОГЕЛ, АШВАГАНДА и ОПТИМАКС.(вкупната вредност на пакетот е во износ од 5100 денари.)
X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор