fbpx

ЗЕМАВ 48 ЕДИНИЦИ ИНСУЛИН, СЕГА НУЛА

tonus

Јас сум Бобан Спасовски и моето искуство со д-р Митов ќе го раскажам сосема накратко и само со бројки.

Порано имав над 145 килограми, а сега имам 106 кг.

Порано шеќерот во крвта ми одеше до 18, а сега до 6,5.

"“Online”/

Порано тромесечниот просек ми беше 15%, а сега е 5,8%.

Порано земав 48 единици инсулин на ден и двапати дневно Сиофор од 1000 mg.

Сега не примам инсулин и никаква терапија, а шеќерот е нормален.

Здрава дисциплина и добри совети, благодарение на д-р Митов!

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор