fbpx

ХИПЕРИНСУЛИНЕМИЈА – Искуство со д-р Митов

tonus

Здравјето не можеш секому да му го довериш.

Мојата дијагноза е хиперинсулинемија хормонот инсулин ми беше 136,1 uIU/ml. 

Себе си се изложив на неколку различни диети кои не вродија со пол, морам да признаам дека килограмите се намалуваа, но хормонот не.

"“Online”/

Секогаш бев поспана, имав во себе некој немир кој не можев да го објаснам, бев без енергија, концентрацијата ми беше намалена и се разбира секогаш бев гладна.

Во последните три месеци откако почнав да ја практикувам програма на Д-р Митов не само што се чувствувам подобро, туку и резултатите се видливо подобри хормонот инсулин сега ми е 10,9 uIU/ml. 

Енергијата од дена на ден ми се враќашe, не сум веќе поспана, не се чувствувам вознемирено, можам да кажам дека и не сум „заборавена„ како порано.

Намалив 10 kg со тоа не самo што се чувствувам поенергично туку како и кај секоја жена морам да признаам дека тоа придонесува и самодовербата да се подобри.

Со почит,

Д-р Митов

Д-р Митов

Ние ви помагаме ВИШОКОТ КИЛОГРАМИ и поврзаните БОЛЕСТИ, на ПРИРОДЕН начин и трајно да ги отфрлите, за да бидете: ПОЗДРАВИ, ПОЛЕСНИ и ПОЛЕТНИ!

Leave a Replay

X
Добијте бесплатен пристап до нашиот неделен информатор